Buitenverblijven
Op zoek naar een buitenverblijf? Bij Postmus Nuis vind je een uitgebreid assortiment aan buitenverblijven en schuren. Kom langs in onze ruime showroom om alle opties te bekijken.

Assortiment buitenverblijven

Een buitenverblijf voor in de tuin

Wil jij een mooi plek in je tuin creëren waar je kunt genieten van je tuin, maar voldoende privacy hebt en ook nog eens droog zit? Dan is een buitenverblijf dé oplossing. Met een buitenverblijf kan je niet alleen in de zomer, maar het gehele jaar door overdekt genieten van je tuin en het buitenleven.

Verschillende soorten buitenverblijven

Een buitenverblijf is een overkoepelende term. Er zijn veel verschillende soorten buitenverblijven verkrijgbaar. Welke buitenverblijf past het beste in jouw tuin? Wil je hem aan het huis of een schuur vastmaken? Dan is een overkapping of veranda raadzaam. Mis je juist opbergruimte en wil je naast een fijne zit plek ook nog extra opbergruimte buitenshuis creëren? Dan is een blokhut de ideale oplossing. Heb je een ruime tuin en wil je ook een ruim buitenverblijf waarbij minimaal één zijde afgeschermd is? Dan raden we een kapschuur aan.

Een buitenverblijf op maat laten maken

Elke tuin is anders en daardoor is niet elk buitenverblijf geschikt voor elke tuin. Waar bij sommige tuinen een standaard buitenverblijf mogelijk is, moet voor een andere tuin juist op maat gemaakt worden. Wil je een overkapping, blokhut of kapschuur op maat laten maken? Overweeg dan om, net als veel anderen, gebruik te maken van Douglas hout. Een buitenverblijf gemaakt van Douglas hout is aantrekkelijk geprijsd, duurzaam en heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. 

Een buitenverblijf samenstellen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een buitenverblijf in jouw tuin? Met de Hillhout configurator ontwerpt u eenvoudig een 3D buitenverblijf in uw tuin. Kom vervolgens langs in onze ruime showroom, doe inspiratie op en laat je adviseren door één van onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat je een buitenverblijf vind die voldoet aan je mogelijkheden en wensen. Ook de inrichting kan je bij ons direct samenstellen. Zo hebben we altijd een ruim, gevarieerd aanbod aan tuinmeubelen in onze showroom staan.

Hillhout configurator

Wil je ook direct zien hoe jouw toekomstige buitenverblijf eruitziet in je eigen tuin? Klik op de link hieronder om te beginnen met het realiseren van jouw eigen buitenverblijf! Met de 3D Hillhout configurator stel je eenvoudig je buitenverblijf samen.

 

Stel nu jouw ultieme buitenverblijf samen

Een buitenverblijf zelf plaatsen of laten plaatsen

Wanneer je met behulp van de Hillhout configurator je gewenste buitenverblijf hebt samengesteld, wordt deze als bouwpakket geleverd. Je kunt ervoor kiezen om buitenverblijf zelf te plaatsen. Met de juiste gebruiksaanwijzing en gereedschap is het voor de handige klusser goed zelf in elkaar te zetten. Wel adviseren we je om dit niet in je eentje te doen. Omdat het vaak om zware onderdelen gaat, is het raadzaam om dit met minimaal twee personen in elkaar te zetten.

Mocht je zeker willen zijn dat jouw buitenverblijf goed geplaatst wordt? Schakel dan een expert in! Bij Postmus Nuis hebben wij de juiste mensen die jouw buitenverblijf op de door jou gewenste locatie plaatsen. Door jarenlange kennis en ervaring wordt jouw buitenverblijf op de juiste manier geplaatst zodat je hier jarenlang profijt van hebt.

Postmus Nuis de tuinspecialist van het Noorden 

Ben je op zoek naar een nieuw buitenverblijf voor in de tuin en wil je eerst inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze ruime showroom van 10.000m² waar je de verschillende soorten buitenverblijven kunt bewonderen om zo erachter te komen welk buitenverblijf het best in jouw tuin past. Postmus Nuis is dé tuinspecialist van het noorden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuin, bestrating en bouwmaterialen kunnen we je van het juiste advies voorzien. 

Onze leveranciers

Postmus-Nuis is aangesloten bij veel leveranciers met betrekking tot hout- en bouwmaterialen. Ook hebben wij in de bestratingstak een groot assortiment waardoor we, naast hout- en bouwmaterialen, een ruime keuze aan bestrating kunnen bieden.

Naar brochures >
Magazine
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram