Hillhout
Buitenverblijven van het merk Hillhout

Hillhout buitenverblijven

Bij Postmus Nuis gaan we voor hoogwaardige producten gemaakt van de beste materialen. Zo ook voor onze buitenverblijven. Daarom zijn wij trotse dealer van het merk Hillhout. Hillhout bestaat al sinds 1970 en is inmiddels actief in meerdere landen in Europa.


Hillhout configurator

Ben je op zoek naar een overkapping van Hillhout en wil je ook direct zien hoe jouw toekomstige buitenverblijf eruitziet in je eigen tuin? Klik op de link hieronder om te beginnen met het realiseren van jouw eigen buitenverblijf van Hillhout! Met de 3D configurator van Hillhout stel je eenvoudig je elk type buitenverblijf samen.

Stel nu jouw ultieme buitenverblijf samen

Zo werkt de Hillhout Configurator

Met de Hillhout configurator stel je in enkele eenvoudige stappen een buitenverblijf samen die volledig volgens aan je wensen voldoet.

Stap 1: Type tuinverblijf

Bij stap 1 dien je een keuze te maken in wat voor type verblijf en uitvoering je wilt. 

Stap 2: Afmetingen

Bij stap 2 bepaal je uit hoeveel segmenten het buitenverblijf moet bestaan en welke diepte en breedte je wilt.

Stap 3: Wanden, ramen en deuren

Bij stap 3 bepaal je welke segmenten voorzien moeten worden van een wand, raam en/of deur.

Stap 4: Materialen, kleuren en opties

Bij stap 4 kies je de gewenste materialen en kleuren voor de basis en de wanden, maar ook of regenwaterafvoer, betonpoeren of verlichting gewenst is. 

Uw totaalprijs

Onder 'Uw totaalprijs' is een prijsindicatie zichtbaar. Dit is inclusief BTW en alle kosten zijn per onderdeel gespecificeerd

Offerte aanvragen

Wanneer het buitenverblijf geheel volgens wens is samengesteld en de totaalprijs voldoet aan de verwachtingen, vraag je eenvoudig een offerte aan door op de button offerte aanvragen te klikken. Na het invullen van de gegevens ontvang je per e-mail de details van jouw samengestelde buitenverblijf. In de mail zit een link waarmee je het buitenverblijf kunt aanpassen. Wij kunnen je hierbij ook helpen en de offerte verder uitwerken. Wanneer alles volledig naar wens is, zetten we het buitenverblijf in bestelling.

De voordelen van de Hillhout configurator:

  • Je kan gratis gebruik maken van de configurator
  • Je bepaalt zelf hoe jouw buitenverblijf er uit komt te zien
  • Je hebt een duidelijk 3D ontwerp van jouw gewenste buitenverblijf
  • Je ontvangt op basis van je ontwerp een prijsopgave per mail
  • Je kan hem online bestellen, bij ons ophalen of door ons laten bezorgen
  • Je kan met je tekening bij ons langskomen en advies vragen aan één van onze specialisten

Wij adviseren je om langs te komen bij ons in de showroom voordat je de bestelling definitief maakt. Zo kunnen we samen met jou het door jou samengestelde buitenverblijf doorlopen en adviseren waar nodig.

De verschillende buitenverblijven van Hillhout

Buitenverblijf Allure

Een Allure buitenverblijf is modern zonder al te veel poespas. De basis bestaat uit gitzwart gecoat aluminium en is hierdoor onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur.

Buitenverblijf Excellent

Een Excellent buitenverblijf oogt elegant en veelzijdig. De pen-gat en zwaluwstaartverbindingen in de constructie zorgen voor onzichtbare verbindingen en een verfijnde afwerking

Buitenverblijf Outline

Een Outline buitenverblijf is te herkennen aan het moderne design. Strakke lijnen met een luxe uitstraling. Een Outline buitenverblijf is ontworpen met een duurzame insteek.

Buitenverblijf Premium

Allure buitenverblijf van Hillhout

Buitenverblijf Premium kenmerkt zich door de veelzijdigheid. Een Premium buitenverblijf van Hillhout is geschikt voor zowel compacte stadstuinen als in groter, ruim opgezette tuinen.

Project: Hillhout overkapping - Ten Boer

In Ten boer hebben we een Hillhout overkapping mogen plaatsen. De klant is bij ons in de showroom geweest en samen met onze verkoper hebben ze met de Hillhout configurator deze overkapping samengesteld. Tof om te zien hoe je van een configuratie naar eind product gaat.

Koop je Hillhout buitenverblijf bij Postmus Nuis

Op zoek naar een buitenverblijf van hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor een Hillhout buitenverblijf. 
Door de jarenlange ervaring hebben ze ruime kennis op het gebied van buitenverblijven. Stel met de Hillhout configurator eenvoudig zelf een buitenverblijf samen of kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren. Onze specialisten helpen je graag.

Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram