Kamado BBQ's
De laatste jaren is de populariteit van het buiten koken enorm toe genomen. De keramische BBQ ook wel kamado genoemd, is ontstaan uit een Japans hout gestookte klei-oven en daarbij een echte aanrader.

Assortiment kamado's

Takumi Kamado BBQ Small

13 inch

RVS twee-delig grillrooster Ø 28 cm

Incl. Onderstel
Incl. Gripper
Incl. Aspook
Bekijk meer

Keij Kamado BBQ Compact

15 inch

Kleur: zwart en blauw
Inclusief:

Platesetter met deflector plate
Beschermhoes
Roostertang
Ash tool
RVS rooster (34 cm. doorsnede)
HDPE handvatten
BLACK !!
20 jaar garantie op de dome en deksel
2 jaar garantie op de vuurschaal en vuurring
Bekijk meer

Keij Kamado BBQ Large

21 inch

Kleur: zwart en blauw
Inclusief:

RVS grillrooster (47 cm.) – LFGB gecertificeerd
Hardstalen onderstel met extra grote stevige wielen
HDPE zijtafels met accessoire haakjes
HDPE handvat
Chipfeeder voor toevoer van rookhout
Ash tool
Beschermhoes
Roostertang
Divide and Conquer
Ash tray
20 jaar garantie op de dome en deksel
2 jaar garantie op de vuurschaal en vuurring
Bekijk meer

Keij Kamado's

Wij hebben in samenwerking met bbqenhout.nl gekozen voor de Keij kamado in diverse uitvoeringen en prijs niveau’s. De Keij Kamado is de ultieme keramische barbecue, verkrijgbaar in stunning Blue en Black.

Zowel de Kamado als de vuurschaal zijn gemaakt van cordieriet keramiek. Het onderstel is gemaakt van gehard staal. Met behulp van de margrietschijf en het ventilatierooster regel je eenvoudig de temperatuur. Door de twee stevige HDPE handvatten aan de zijkant is deze barbecue eenvoudig verplaatsbaar. Ook het handvat van de deksel is van HDPE. Extra hygiënisch, bestand tegen het Hollandse klimaat en het ziet er gewoon super stoer uit. Met de extra dikke keramische vuurschaal kan deze barbecue zeker de strijd aan met de grote merken. Voor de Keij Kamado zijn alle denkbare accessoires beschikbaar.

Naast Keij kamado hebben we ook Takumi kamado in ons assortiment. En wij hebben voor u een mooi compleet start assortiment van houtskool, rooksnippers, BBQ rubs en meer.

Naast de diverse keramische BBQ’s hebben wij ook nog diverse eikenhouten BBQ-tafels in assortiment.

Optimaal genieten in je tuin met een Kamado BBQ

Ben jij een echte buitenmens en ben je met mooi weer veel in je tuin te vinden? Dan mag een Kamado BBQ zeker niet ontbreken. Met een Kamado BBQ serveer je de lekkerste (vlees)gerechten. Door het vlees langzaam te garen, soms wel meer dan 8 uur, krijg je heerlijk en uniek bereidde maaltijden. Heb jij een buitenverblijf en wil je die volledig inrichten? Dan mag één van onze passende tuinmeubelen en een kamado barbecue hierbij niet ontbreken. Met een Kamado barbecue creëer je een complete buitenkeuken.

Stel je complete tuininrichting samen bij Postmus Nuis

van bestrating tot aan buitenverblijven, je complete tuininrichting stel je eenvoudig samen bij Postmus Nuis. Met een showroom van maar liefst meer dan 10.000m² heeft Postmus Nuis de grootste showroom van de drie noordelijke provincies. Doordat onze bestrating, buitenverblijven, schuttingen, tuinmeubelen en Kamado BBQ's ook daadwerkelijk uitgesteld staan, doe je pas echt goed inspiratie op voor jouw tuin. 

Alles wat je nodig hebt voor de klus in en om het huis

Wij hebben een uitgebreid assortiment in o.a bouwmaterialen, tuinhout, bestrating, ijzerwaren, plaatmateriaal, werkkleding, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. In onze ruime showroom helpen wij je graag om het juiste materiaal te kiezen voor jouw project.
Bezoek onze showroom >

Offerte aanvragen

Offerte voor een product
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram