Hout beton schutting
Bij ons vind je de grootste betonschutting showroom van Noord-Nederland en daar zijn we trots op. 

Ruime presentatie hout beton schuttingen

Wij hebben ervoor gekozen om alle systemen uitgebreid te presenteren zodat je eenvoudig een keuze maakt uit het assortiment.  Met een paar 100m2 aan schuttingpanelen in onze showroom hoef je je keuze niet uit een boekje te maken, maar kun je de voordelen echt ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen of teleurstellingen te staan. 

Advies en offerte op maat

Bij Postmus-Nuis proberen we iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Ons doel is om onze klanten blij te maken met een droomschutting in hun tuin. Daarom hebben wij altijd meerdere specialisten klaar staan die je graag verder helpen met bij het uitzoeken van jouw nieuwe schutting en bij het beantwoorden van jouw vragen. Wil je de producten en de mogelijkheden graag eens in het echt zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Nuis. Hier hebben wij maar liefst 10000m2 aan tuininspiratie voor je klaar staan. Eerst zien, dan geloven!

Bekijk onze showroom

Voordelen van een hout beton schutting

Lange levensduur

Een betonschutting gaat jaren mee. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een groene of een houten schutting, kan een betonnen schutting namelijk niet rotten of krom trekken. Daarnaast is het bestand tegen wind en regen. Zeer duurzaam dus!

Privacy beschermend

Doordat een betonschutting één solide schutting is, heb je bijna geen inkijk. Je privacy blijft dus beschermd. Ook draagt het bij aan je veiligheid, omdat het een extra obstakel vormt voor eventuele inbrekers.

Onderhoudsarm

Nog een voordeel is dat een betonnen schutting zeer weinig onderhoud vergt; na aanschaf heb je er zo goed als geen kosten meer aan. Een groene schutting dien je bijvoorbeeld water te geven en bij te knippen. Een houten schutting kan verweren en dien je te beschermen met olie of verf: allemaal factoren die extra tijd en kosten opleveren. Voor een betonschutting is dit niet nodig: deze behoeft nagenoeg geen onderhoud.

Ruim aanbod in betonschutting motieven

De betonschuttingen zijn al lang niet meer alleen de grijze exemplaren van vroeger! Bij Postmus-Nuis kun je kiezen uit een ruim aanbod van betonnen schuttingen met of zonder motief in de kleuren grijs of antraciet. Naast de on-gecoate versie kun je ook kiezen voor een gecoate versie.

Onze leveranciers

Postmus-Nuis is aangesloten bij veel leveranciers met betrekking tot hout- en bouwmaterialen. Ook hebben wij in de bestratingstak een groot assortiment waardoor we, naast hout- en bouwmaterialen, een ruime keuze aan bestrating kunnen bieden.

Naar brochures >
Magazine
Route omschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons