Veranda's

Veel mensen houden van het buitenleven, maar het weer in Nederland laat dit niet altijd toe. Een veranda of overkapping is de ideale oplossing om bij zowel zonnig als regenachtig weer te kunnen genieten van de tuin.

Zo kun je maximaal van jouw tuin en omgeving genieten met een minimaal aan onderhoud.

Sfeervol genieten van het buitenleven met een veranda aan huis

Wil je ook het gehele jaar kunnen genieten van je tuin? Het weer in Nederland laat dit niet altijd toe. Met een veranda aan je huis is het weer geen probleem meer. Een veranda is makkelijk af te sluiten door middel van glazen wanden waardoor het niet alleen geschikt is voor de warme zomermaanden, maar ook voor de koude wintermaanden. Met een veranda aan huis zit je beschut maar geniet je toch het gehele jaar optimaal van je tuin. Benieuwd of een aluminium veranda wat voor in jouw tuin is? Lees dan snel verder!

Aluminium veranda van topkwaliteit

Bij Postmus Nuis beschikken we over aluminium veranda's van het topmerk Aluxe. De Duitse producent Aluxe heeft verschillende lijnen veranda's van hoogwaardige kwaliteit op de markt gebracht. Postmus Nuis is met trots Aluxe dealer.

De meest gekozen lijnen zijn de Trendline, Topline en Ultraline. Daarbij zit een verschil in uitvoering en kwaliteit.

 

Alle veranda's van Aluxe zijn van hoogwaardige kwaliteit, mocht er onverhoopt toch iets kapotgaan, profiteer je van een garantie van maar liefst 10 tot 15 jaar. 

De voordelen van een aluminium veranda

Veel mensen kiezen voor een aluminium veranda. En dat is niet zonder reden. Een veranda van aluminium brengt de meerdere voordelen met zich mee:

Lange levensduur

Aluminium veranda's hebben een lange levensduur. Ze gaan over het algemeen meer dan 30 jaar mee.

Onderhoudsarm

De aluminium veranda's van Aluxe zijn gemaakt van duurzame materialen die weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Zo kan je er jarenlang van genieten zonder veel tijd aan onderhoud kwijt te zijn. 

Weerbestendig

Zon, regen, sneeuw of wind… Aluxe producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen. Een veranda is ook de ideale plek om bij slecht weer de tuinmeubelen die niet zo weerbestendig zijn, in te plaatsen.

Roestvrij

Alle producten van Aluxe worden voorzien van een anti corrosie coating waardoor ze de gehele levensduur roestvrij blijven.

Een veranda zelf plaatsen of laten plaatsen 

Na aanschaf kan je ervoor kiezen om de veranda zelf te plaatsen of dit te laten doen. Voor de handige klusser is het mogelijk om de veranda zelf te monteren, maar wil je zeker zijn dat de montage goed verloopt, raden wij het aan dit te laten doen door een specialist van Aluxe. Bijkomend voordeel: Je profiteert van een garantie op de plaatsing. 

Stappenplan voor jouw droom veranda

Stap 1: Bezoek de showroom
Kom langs in onze ruime showroom om inspiratie op te doen. 

Stap 2: Wensen doornemen
Wanneer je voldoende inspiratie opgedaan hebt, is het tijd om de wensen in kaart te brengen en een veranda samen te stellen.

Stap 3: Planning en productie
Nadat je akkoord gegeven hebt op de offerte, komt er een monteur langs om alles goed in te meten en wordt de order ingediend bij de fabrikant.

Stap 4: Montage
Wanneer de fabrikant de veranda klaar heeft, plannen we een afspraak in voor montage van de veranda en toebehoren.

Onze leveranciers

Postmus-Nuis is aangesloten bij veel leveranciers met betrekking tot hout- en bouwmaterialen. Ook hebben wij in de bestratingstak een groot assortiment waardoor we, naast hout- en bouwmaterialen, een ruime keuze aan bestrating kunnen bieden.

Naar brochures >
Magazine

Aluminium veranda of houten overkapping?

Wil je het gehele jaar door kunnen genieten van het buitenleven, maar weet je nog niet welk buitenverblijf het best in jouw tuin past? Bij Postmus Nuis hebben we verschillende soorten buitenverblijven. Naast aluminium veranda's kan je bij ons ook terecht voor houten overkappingen, blokhutten en kapschuren. Kom langs in onze showroom, laat je informeren en doe inspiratie op.

Door ons gerealiseerde veranda's

Hieronder een aantal veranda projecten mede door ons gerealiseerd.

Veel gestelde vragen over veranda's

Wat kost een veranda?

Wat een veranda kost hangt af van verschillende factoren. Zo speelt merk en materiaalkeuze een belangrijke rol. Uiteraard speelt de grootte ook een belangrijke rol. Bij Postmus Nuis heb je de keuze uit verschillende prijsklassen. Heb je niet zoveel geld te besteden en wil je een goedkope veranda? Dan is de Aluxe Tendline aan te raden. Heb je meer geld te besteden en wil je een iets meer luxe, dan raden we de Aluxe Ultraline aan. 

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een veranda?

In de meeste gevallen is er voor het plaatsen van een veranda geen vergunning nodig. Wel hangt dit af van een aantal vereisten. Wanneer je hem binnen vier meter van je huis plaatst, mag hij niet meer dan 30 centimeter boven de eerste verdieping uitkomen. Uiteraard dien je het ook binnen de lijnen van je erfgrens te bouwen. In sommige gevallen dien je wel eerst een vergunning aan te vragen. Weet je niet zeker of een vergunning nodig is? Vraag het na bij de gemeente.

Wat zijn de voordelen van een aluminium veranda?

Een veranda van aluminium heeft meerdere voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, heeft het weinig onderhoud nodig en is het roestvrij. Hierdoor heb je zonder omkijken jarenlang plezier van je veranda.

Wat is het verschil tussen een veranda en een overkapping?

Hoewel de termen vaak door elkaar gehaald worden, zit er een verschil in. Een veranda zit vaak met minimaal één zijde aan het huis vast. Een overkapping kan volledig los van het huis staan.

 

Postmus Nuis de verandaspecialist van het Noorden 

Ben je op zoek naar een veranda voor je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Postmus Nuis is de verandaspecialist van het noorden. Met onze jarenlange ervaring met veranda's en andere soorten buitenverblijven kunnen we je voorzien van het juiste advies. Kom langs, doe inspiratie op in onze showroom, laat je adviseren en vind de veranda die bij je past. 

Offerte aanvragen

Offerte voor een product
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram