Afwatering
Wil je graag het water van uw terras of oprit afvoeren? Dan is een afwateringsgoot een prachtige manier om dit te doen. 

De afwateringsgoten kunnen in je bestrating verwerkt worden en aangesloten worden op de hemelwaterafvoer of het systeem kan gecombineerd worden met een infiltratiesysteem. Afwateringsgoten die geschikt zijn voor de oprit kunnen met het gewicht van de auto belast worden.

Assortiment King-assistent Ultradrain goot assortiment

Met de Ultradrain watergoot 6×100 kunt u eenvoudig in uw tuin regenwater effectief én op een stijlvolle manier opvangen of afvoeren. Dit is design van de hoogste kwaliteit. Deze watergoten kunt u mooi afwerken in uw oppervlak. Zo behoudt uw terras gewoon zijn uitstraling en vallen de goten niet op. Deze watergoten zijn duurzaam en innovatief. Vraag uw offerte aan, en vergeet de afvoerput en verschillende verbindingsstukken niet!
Ultradrain watergoot silverline

Ultradrain watergoot Silverline

Ultradrain watergoot backline

Ultradrain watergoot Blackline

Beneden afvoer

Ultradrain beneden afvoer

Hoekstuk

Ultradrain hoekstuk

Zij-afvoer

Ultradrain zij-afvoer

T-stuk

Ultradrain T-stuk

Los rooster

Ultradrain los rooster

Afvoerput

Ultradrain afvoerput

Eindstuk/mof

Ultradrain eindstuk/mof

Sluitstuk

Ultradrain sluitstuk

 Verbindingsstuk

Ultradrain verbindingsstuk

Aco draingoot assortiment - Hexaline serie

De ACO Hexaline bestaat uit een gootelement met een Ø110mm aansluiting die makkelijk is te verwerken en breed toepasbaar is. Het systeem wordt geleverd inclusief een verzinktstalen- of kunststofrooster. Het is mogelijk de goot te combineren met andere roosters of ACO Slotline sleufopzetstukken. Deze lijnafwatering kan worden aangesloten op het hemelwaterriool maar ook op een infiltratiesysteem wat bijdraagt aan een goede waterhuishouding in de tuin.
Draingoot Kunststofrooster

Draingoot Kunststofrooster

Draingoot Stalenrooster

Draingoot Stalenrooster

Aco draingoot assortiment - Slotline serie

ACO Slotline bestaat uit een volledig kunststof geheel. Met een sleufbreedte van 17mm valt deze nauwelijks op in uw terras Via het toe te passen inspectie-/hoekelement blijft altijd onderhoud mogelijk.
Draingoot Slotline

Draingoot Slotline

Aco draingoot assortiment - Hulpstukken

Starter set

Starter set

Hoek element

Hoek element

Zij uitloop

Zij uitloop

Eindplaat

Eindplaat

Drainage

Heeft u last van een te natte bodem in uw tuin of staat er regelmatig water in uw kruipruimte? Een goed aangelegde drainagebuis helpt u om van deze problemen af te komen. Het aanleggen van een drainage is zeer makkelijk en kunt u zelf doen!

Een natte ondergrond is echt iets Hollands. Het ontstaat naar aanleiding van het klimaat. Heeft u last van een natte tuinbodem, gazon of staat de tuin regelmatig onderwater? Dan is het laten aanleggen van een drainagebuis een goed idee! Bij een ringdrainage zal u de drainage rond uw huis aanleggen, bij een oppervlakte drainage zorgt u ervoor dat in uw gehele tuin drainage wordt aangelegd. Zorg bij oppervlakte drainage dat elk punt van uw tuin tenminste binnen 2,5 meter van de drainage vandaan ligt. Drainagebuizen zullen zo maximaal 5 meter uit elkaar liggen.
Drainage buis

Drainage buis

Bij ons kun je drainage buis kopen op volle rol (50 m1) of los per meter.

60mm
80mm
90mm
Bekijk meer

Pvc

Naast de goten die wij verkopen hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment in pvc. Naast de buizen die we op voorraad hebben liggen hebben wij ook vrijwel alle bijbehorende hulpstukken in onze bouwmarkt.
pvc buizen

Drainage buis

Alles wat je nodig hebt voor de klus in en om het huis

Wij hebben een uitgebreid assortiment in o.a bouwmaterialen, tuinhout, bestrating, ijzerwaren, plaatmateriaal, werkkleding, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. In onze ruime showroom helpen wij je graag om het juiste materiaal te kiezen voor jouw project.
Bezoek onze showroom >
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram