Zakgoed
Alles voor metselen, funderingen en gipsen.

Assortiment zakgoed

Portland cement

Spenner portland cement

Inhoud: 25kg

Portland cement wordt voornamelijk gebruikt voor zand/cement dekvloeren, maar ook voor het aanmaken van betonspecie.
Bekijk meer

Sakrete voegmortel

Inhoud: 25 kg

Deze mortel is met name geschikt voor het uitbloeiingsarm (na)voegen van metselwerk onder de meest gangbare omstandigheden, waterkerend metselwerk, werk niet afgeschermd tegen weer en wind, hoog mechanisch belast en normaal metselwerk binnen en buiten.
Bekijk meer

Sakrete multimortel

Inhoud: 25kg

Deze unieke multi mortel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven. De goede verwerkbaarheid, hoge hechtsterkte, hoge stabiliteit en het uitstekende watervasthoudende vermogen geven deze mortel de unieke eigenschappen voor verschillende toepassingen. Met de bereidingsmethode bepaalt u de toepassing en heeft u altijd de juiste mortel ter beschikking om de klus te klaren.

Toepassingen:
Traditioneel metselen (matig- en normaal zuigende stenen)
Doorstrijken (matig- en normaal zuigende stenen)
Dunbed metselen (5 mm lintvoeg), ook tuinmuren en stapelstenen
Metselen/doorstrijken/dunbed metselen sterk zuigende stenen (gehydrofobeerde stenen en stenen met een laag hechtpotentiaal)
Metselen/doorstrijken kalkzandsteen, snelbouwsteen en cellenbeton
Metselen/doorstrijken/dunbed metselen glasbouwstenen en zeer weinig zuigende stenen
Kleinschalig voegwerk en voegreparatie
Aanbranden en hechtbrug
Onderstop-, stel-, kim- en vulmortel
Chipperen (decoratief vertinnen van metsel- en stucwerk)
Vastzetten/montage van muurafdekkers, dorpels, vensterbanken enz.
Stucen en uitvlakken van wanden en muren (zonder gronderen)
Cementdekvloeren 2-7 cm, ook met vloerverwarming
Aansmeren sleuven t.b.v. vloerverwarming e.d.
Zetten van (grootformaat) tegels in de mortel
Reparatie en/of vullen van gaten en beschadigingen in cementgebonden oppervlakken (eerst gronderen)
Bekijk meer
Mekal kalk

Kalk mekal

Inhoud: 25kg

Gebluste kalk Mekal wordt toegepast in metsel – en pleisterwerk voor opgaande binnen- of buitenmuren.
Bekijk meer

Cantillana metselmortel

Inhoud: 25kg

Metselmortel is geschikt voor het metselen van bijna alle steensoorten, zoals baksteen en betonsteen. Je kunt Metselmortel gebruiken voor al het metselwerk buiten en voor dragend werk binnen. Pas Metselmortel toe voor voegdiktes van 8 – 12 mm.
Bekijk meer

Cantillana metselmortel met kalk

Inhoud: 25kg

Metselmortel is geschikt voor het metselen van bijna alle steensoorten, zoals baksteen en betonsteen. Je kunt Metselmortel gebruiken voor al het metselwerk buiten en voor dragend werk binnen. Pas Metselmortel toe voor voegdiktes van 8 – 12 mm.
Bekijk meer

Cantillana betonmortel

Inhoud: 25 kg

Betonmortel is onder andere geschikt voor het maken van vloeren, kleine funderingen en terrassen met een minimale laagdikte van 40 mm.
Bekijk meer

Cantillana turbobeton

Inhoud: 25kg

Turbobeton is een snel hardende beton, geschikt voor razendsnelle bevestiging en verankering bij het plaatsen van palen, verkeersborden, carports, schommels, pergola’s, tuinbanken, droogmolens, enzovoort. Je kunt Knauf Turbobeton ook gebruiken voor kleine funderingen van bijvoorbeeld een tuinhuisje, barbecue, serre, carport, en dergelijke.
Bekijk meer

Knauf geelband

Inhoud: 25kg

Knauf Geelband is een gipspleister voor handmatige verwerking in één laag. Je kunt Geelband gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Let op: Geelband is niet geschikt voor natte bedrijfsruimtes.
Bekijk meer

Knauf rotband

Indhoud: 25kg

Rotband hechtpleister is een pleistergips waarin toeslagstoffen gebruikt zijn die de hechting bevorderen. Het is een binnenpleister, die je handmatig in één laag verwerkt. Rotband is geschikt voor alle steenachtige ondergronden. Je kunt de pleister toepassen in alle types ruimten/gebouwen, behalve in vochtige bedrijfsruimtes.
Bekijk meer

Knauf fix en finish

Inhoud: 25kg

Fix & Finish gipsmortel is ideaal voor het verlijmen en pleisteren van niet dragende scheidingswanden van cellenbeton-, gips- of kalkzandsteenblokken. Daarnaast kun je dit product gebruiken om er beton, stuclagen van gips of kalkmortel mee te (blauw)pleisteren.
Bekijk meer

Knauf MP75 spuitgips

Inhoud: 25kg

Al meer dan 40 jaar de meest gebruikte stukadoors gips in Nederland. Knauf MP 75 is een machinepleister voor verwerking in één laag met de PFT gipsspuitmachine zoals de PFT Ritmo of PFT G4 X. Met MP 75 krijg je een mooi glad eindresultaat door de fijne vulstoffen. Je kunt MP 75 gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds binnen. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Deze gipspleister is ideaal voor het stukadoren van stucplaten en Stucanet. Knauf MP 75 heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd. En is geschikt voor laagdiktes vanaf 10 mm.
Bekijk meer

Profpartner Egaline 3-40

Inhoud: 25kg

ProfPartner Egaline is een zeer snelhardend, zelfnivellerend en zeer emissie-arm uitvlakmiddel voor het egaliseren van betonplaten, dekvloeren op cement- en anhydrietbasis, bestaande vloeren van keramiek, terrazzo, beton, magnesiet en natuursteen. Ook geschikt voor toepassing op vloerverwarming, nadat de ingefreesde sleuven zijn dichtgezet met een geschikte mortel. Het kan worden aangebracht in een laagdikte van 1 tot 10 mm of 3 tot 40 mm (met randisolatie) zonder dat krimp optreedt of barsten en scheuren ontstaan.
Bekijk meer

Alles wat je nodig hebt voor de klus in en om het huis

Wij hebben een uitgebreid assortiment in o.a bouwmaterialen, tuinhout, bestrating, ijzerwaren, plaatmateriaal, werkkleding, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. In onze ruime showroom helpen wij je graag om het juiste materiaal te kiezen voor jouw project.
Bezoek onze showroom >

Offerte aanvragen

Offerte voor een product
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram