Project Veendam

Project Veendam

Een groots project voltooid! Wij hebben onlangs een prachtige transformatie gerealiseerd in Veendam. 🏡
🌿 De Hillhout platdak verblijf Excellent is een ware eyecatcher! Met transparant gespoten framewerk voor een langere levensduur en minder vergrijzing. De verticaal verwerkte Halfhouts rabat geeft een moderne uitstraling, terwijl de berging zorgt voor een opgeruimde tuin.
☀️ De Aluxe veranda, type Ultraline style, straalt in antraciet met een glasdak. Met onderdakse zonwering voor ultiem zomerplezier en panorama schuifwanden om ook 's avonds en in de winter te genieten. LED-verlichting en een heater zorgen voor extra comfort.
🛣️ En de bestrating? Die is perfect verzorgd met Patio dikformaat xl in Notte Naturelle voor de oprit en paden, en Kera twice tegels 60x60x4.8cm in Cerabeton Gris voor onder de overkapping en veranda.
Terug naar het overzicht >

Alles wat je nodig hebt voor de klus in en om het huis

Wij hebben een uitgebreid assortiment in o.a bouwmaterialen, tuinhout, bestrating, ijzerwaren, plaatmateriaal, werkkleding, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. In onze ruime showroom helpen wij je graag om het juiste materiaal te kiezen voor jouw project.
Bezoek onze showroom >
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram