Luxxout pergola Meerstad

Luxxout pergola Meerstad

Trots op ons recente project in Meerstad. 🏡 We leverden en monteerden een prachtige Luxxout Pergola, op maat gemaakt met aluminium verstelbare shutters voor de ideale combinatie van windbescherming en privacy. Deze pergola heeft ook een zonwering en is praktisch waterdicht, zodat je zowel op zonnige als regenachtige dagen comfortabel buiten kunt zitten.
Naast de pergola leverden we ook prachtige keramische tegels en een grindpad rondom de woning. Speciale dank aan Huisma Bestratingen voor de professionele tuinaanleg. Trots om te zien hoe deze droomtuin werkelijkheid is geworden!
Wist je dat we met een Luxxout project de prijs hebben gewonnen voor Project van het Jaar 2023? 🏆 Een eer voor ons, omdat we pas een jaar dealer van Luxxout zijn.
Terug naar het overzicht >

Alles wat je nodig hebt voor de klus in en om het huis

Wij hebben een uitgebreid assortiment in o.a bouwmaterialen, tuinhout, bestrating, ijzerwaren, plaatmateriaal, werkkleding, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. In onze ruime showroom helpen wij je graag om het juiste materiaal te kiezen voor jouw project.
Bezoek onze showroom >
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram