Luxxout

Aluminium pergola van de hoogste kwaliteit

Luxxout is een Duurzame Pergola van alle gemakken voorzien

Wil je beschut en comfortabel ontspannen met je gezin, familie, of vrienden?
Dan is een pergola van Luxxout de oplossing. Door de vele opties van bijvoorbeeld
zonwering, windschermen en shutters is dit allemaal mogelijk. Wij hebben in onze Showroom
Een Luxe pergola neergezet waar we alle mogelijkheden hierin kunnen laten zien Kom vrijblijvend langs in onze showroom en bekijk alle mogelijkheden hierin en laat je adviseren door een van onze specialisten.

De voordelen van een aluminium Pergola

Lange levensduur

Aluminium pergola's hebben een lange levensduur. Ze gaan over het algemeen meer dan 30 jaar mee.

Onderhoudsarm

De aluminium pergola van luxxout zijn gemaakt van duurzame materialen die weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Zo kan je er jarenlang van genieten zonder veel tijd aan onderhoud kwijt te zijn. 

Hoge kwaliteit

Je buitensysteem is gemaakt van de beste materialen. Van kleurvaste doeken tot dikwandig aluminium. Daardoor ziet jouw zonwering er ook na jaren nog buitengewoon mooi uit. 

Gebruiksvriendelijk

Alle buitensystemen zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig te bedienen. Geniet van comfort en beschutting in een handomdraai. 

Een Pergola zelf plaatsen of laten plaatsen 

Na aanschaf kan je ervoor kiezen om de Pergola zelf te plaatsen of dit te laten doen. Voor de handige klusser is het mogelijk om de pergola zelf te monteren, maar wil je zeker zijn dat de montage goed verloopt, raden wij het aan dit te laten doen door een specialist.

Stappenplan voor jouw droom pergola

Stap 1: Bezoek de showroom
Kom langs in onze ruime showroom om inspiratie op te doen. 

Stap 2: Wensen doornemen
Wanneer je voldoende inspiratie opgedaan hebt, is het tijd om de wensen in kaart te brengen en een pergola samen te stellen.

Stap 3: Planning en productie
Nadat je akkoord gegeven hebt op de offerte, komt er een monteur langs om alles goed in te meten en wordt de order ingediend bij de fabrikant.

Stap 4: Montage
Wanneer de fabrikant de pergola klaar heeft, plannen we een afspraak in voor montage van de veranda en toebehoren.

Onze leveranciers

Postmus-Nuis is aangesloten bij veel leveranciers met betrekking tot hout- en bouwmaterialen. Ook hebben wij in de bestratingstak een groot assortiment waardoor we, naast hout- en bouwmaterialen, een ruime keuze aan bestrating kunnen bieden.

Naar brochures >
Magazine
Routebeschrijving
Offerte aanvragen
Whatsapp ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram