Project Veendam

Een groots project voltooid! Wij hebben onlangs een prachtige transformatie gerealiseerd in Veendam. 🏡
🌿 De Hillhout platdak verblijf Excellent is een ware eyecatcher! Met transparant gespoten framewerk voor een langere levensduur en minder vergrijzing. De verticaal verwerkte Halfhouts rabat geeft een moderne uitstraling, terwijl de berging zorgt voor een opgeruimde tuin.
☀️ De Aluxe veranda, type Ultraline style, straalt in antraciet met een glasdak. Met onderdakse zonwering voor ultiem zomerplezier en panorama schuifwanden om ook 's avonds en in de winter te genieten. LED-verlichting en een heater zorgen voor extra comfort.
🛣️ En de bestrating? Die is perfect verzorgd met Patio dikformaat xl in Notte Naturelle voor de oprit en paden, en Kera twice tegels 60x60x4.8cm in Cerabeton Gris voor onder de overkapping en veranda.

Luxxout pergola Meerstad

Trots op ons recente project in Meerstad. 🏡 We leverden en monteerden een prachtige Luxxout Pergola, op maat gemaakt met aluminium verstelbare shutters voor de ideale combinatie van windbescherming en privacy. Deze pergola heeft ook een zonwering en is praktisch waterdicht, zodat je zowel op zonnige als regenachtige dagen comfortabel buiten kunt zitten.
Naast de pergola leverden we ook prachtige keramische tegels en een grindpad rondom de woning. Speciale dank aan Huisma Bestratingen voor de professionele tuinaanleg. Trots om te zien hoe deze droomtuin werkelijkheid is geworden!
Wist je dat we met een Luxxout project de prijs hebben gewonnen voor Project van het Jaar 2023? 🏆 Een eer voor ons, omdat we pas een jaar dealer van Luxxout zijn.

Moderne tuin Oostindie

In Oostindie hebben we deze tuin in samenwerking met de klant mogen realiseren.
Er is hier gekozen voor een strakke moderne tuin passend bij de woning.
Belangrijk was duurzaam en onderhoudarm. Rondom de woning is een grindstrook gemaakt met
staptegels. Voor het terras is gekozen voor een full body keramiek tegel in de kleur Bastogne met daar tussen een polymeer voeg van WS in de kleur Bassalt.

Trendline veranda

Op camping Strandheem hebben we deze prachtige Trendline veranda geplaatst.
Om extra lang te kunnen genieten van de avonduren zijn er rondom panorama schuifwanden gemonteerd.

Hillhout overkapping

In Ten boer hebben we deze Hillhout overkapping geplaatst.
De klant is bij ons in de showroom geweest en samen met onze verkoper hebben ze met de configuratie deze overkapping samengesteld.
Tof om te zien hoe je van een configuratie naar eind product gaat.

Tuin Niekerk

Deze tuin is samengesteld in de showroom en de klant heeft de materialen zelf verwerkt. Het resultaat een mooie moderne strakke tuin.

Tuin De WIlp

In De Wilp Hebben we deze materialen mogen leveren. Het resultaat een moderne tuin met het authentieke van een gebakken steen.

Project veranda Zuidhorn

In Zuidhorn hebben wij deze mooie veranda mogen leveren en plaatsen. Er is hierbij gekozen voor de ultraline met glazen dak en panoramaschuifwanden.
Door de schuifwanden kun je hier in de late uurtjes en koudere dagen nog maximaal van genieten.

Project Leens

Aanleg is gerealiseerd door: Hessels tuinen

Gebruikte materialen:
-Gebakken waalformaat Carpo
-Easy fijn voegmortel steengrijs
-Keramiek tegels 60x60x3cm Lokeren
-Grindmatten voor onder het grind
-Icey blue split 8/16

 

Project Tuin Blauwestad

Deze toffe tuin hebben we mogen leveren in Blauwestad een mooie combinatie van strakke lijnen met verschillende hoogtes en een authentieke twist door de waalformaat die erin verwerkt is.

Aanleg is gerealiseerd door: HSN-Leek

Gebruike materialen:
- Waalformaat Oud emmen
- Linea muurblokken 15x15x60cm nero
- Terras+ tegel 60x60x4cm Grijs/zwart
- Overkapping van Douglas hout
- Vlonder van grenen vlonderplanken
- Aco hexaline kunststofwatergoot